Könyvvizsgálat

Informatika

Könyvelés - Bér - TB

SKNB Csoport

Tel: 92-510005; 30-3357664

Kivel NEM tudunk szerződést kötni?

Mi komolyan vesszük a munkánk felelősségét, ezért a többi törvényesen működő ügyfelünk érdekében bizonyos cégek részére nem tudunk könyvelést vállalni.

 

  • Cégét bedöntő cégtemető "vállalkozók" Szívesen alapítjuk meg az Ön 2., 3., 5. cégét is. De, akinek a nevére rákeresve azt látjuk, hogy „200” felszámolás alatt álló története van, azzal nem tudunk szerződést kötni.
  • Adócsalók, számlagyárak. Senkinek nem könyvelünk bemondásra, excel táblák, és "majd hozom" költségszámlák alapján. Törvényesen működő iroda vagyunk, a törvényeket betartó ügyfelek részére.
  • Strómanok, hajléktalanok. Aki egy magatehetetlen szerencsétlen hajléktalannal állít be mint ügyvezető, majd kijelenti hogy ő fog eljárni a cég ügyeiben, de a neve nem szerepelhet sehol, és a hamis tanúskodást is elvárja könyvelőjétől, őt mi elutasítjuk. Nem vagyunk sem nyomozók, sem a hatóságok besúgói, de azért mindennek megvan a határa.
  • Szélhámosok, bűnözők. Aki a korlátolt felelősség mögé akar bújni hogy ne végezze el a munkát amire előleget vett fel, vagy ne fizesse ki alvállalkozóit, alkalmazottait, miközben az ő árbevétele befolyt, az ne várja tőlünk hogy részt vegyünk ebben a csalásban.